Salitja finalitza les presentacions de ‘El País informat’ a la comarca


Presentació a Vilobí d'OnyarAhir van finalitzar les presentacions de la campanya nacional ‘El País informat” a Salitja, on van confluir una trentena d’assistents en representació de les assemblees territorials convocades. Amb aquest acte es dona per acabada la fase de presentacions i ara ja s’iniciarà la fase organitzativa, que començarà la setmana vinent amb la convocatòria de plaça d’enllaç comarcal de campanya amb el Secretariat Nacional. En la reunió de treball prevista per dimarts de la Coordinadora Comarcal s’enllestirà el protocol d’aquesta convocatòria. L’enllaç comarcal de la campanya haurà d’obtenir el suport majoritari de les Assemblees Territorials de la comarca.

A continuació es procedirà a les convocatòries dels equips de redacció i dels equips de voluntaris, que un cop hagin estat designats finalitzaran aquesta fase organitzativa i es quan s’iniciarà la fase formativa. Aquesta fase consistirà en mostrar els criteris, arguments, prioritats i fases d’actuació durant la campanya, així com per enllestir els engranatges de coordinació.

I tot per ser a punt per iniciar la fase operativa de campanya al gener. L’any del nostre referèndum d’alliberament nacional i objecte primordial d’aquesta campanya. Des de la Coordinadora Comarcal agraïm la resposta de totes les Assemblees Territorials assistents a les presentacions.
 

Presentació a Vilobí d'Onyar