Presentació de ‘el País informat’ a Sils


Presentació a SilsAhir dia 31 d’octubre, es va presentar oficialment la campanya ‘el País informat’ a Sils davant 12 persones que representaven les Assemblees Territorials convocades en aquesta tercera presentació a la nostra comarca.

L’acte es va dur a terme al Centre Cívic de Sils i va durar 95 minuts amb una extensa presentació per part del representant del Secretariat Nacional, que va atendre totes les qüestions i dubtes dels assistents.

Es va constatar que hi han diversos municipis que ja duen a terme campanyes de difusió per iniciativa pròpia i que seran englobades dins la campanya quan aquesta entri en funcionament de forma oficial a tot el territori.

Amb aquesta presentació es va finalitzar la tercera ronda i ara només queda la darrera que ens durà a Vilobí d’Onyar el proper dijous amb sis Assemblees Territorials convocades, més les cinc que no han pogut assistir a les convocatòries prèvies.

Al igual que les anteriors, celebrades a Hostalric i Anglès, es va aconseguir l’objectiu d’informar àmpliament a tots els representants del contingut i calendari de la campanya.
 

sils_311020162