Hostalric inicia les presentacions de ‘el País informat’


Presentació a HostalricAhir es va celebrar la primera de les quatre presentacions previstes a la nostra comarca de la campanya nacional ‘el País informat’.

L’acte es va dur a terme al Centre Cultural Serafí Pitarra d’Hostalric i va congregar 12 assistents en representació de les Assemblees Territorials convocades, es va iniciar amb 10 minuts de retard sobre l’horari previst amb la benvinguda per part del representant de l’Assemblea territorial de Selva Sud, amfitriona de la presentació, a continuació un membre de la Coordinadora Comarcal va presentar el funcionament de l’acte i va donar pas al representant del Secretariat Nacional que va fer una detallada presentació de la campanya.

Les rondes de qüestions, opinions i el debat posteriors a la presentació van allargar la finalització dins als dos quarts d’onze.

 

La següent presentació serà dijous a les vuit del vespre a la Biblioteca d’Anglès, on hi han sis Assemblees Territorials convocades i es durà amb el mateix format que la presentació celebrada a Hostalric.

Presentació a Hostalric