El 9-N, VOTAREM!


Jaume Soler

Jaume Soler

El govern espanyol, a través del TCE, intenta impedir que els catalans i les catalanes puguem exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació. Amb la imposició il·legal i il·legítima de les seves lleis volen assassinar la nostra llibertat.

Avui, aplegats davant de l’Ajuntament de cadascun dels nostres pobles afirmem que no ho aconseguiran pas!

El poble català és -ara més que mai- UN POBLE SOBIRÀ, avalat per la seva LEGITIMITAT històrica i emparat per LA LEGALITAT democràtica, construïda pel nostre Parlament i que té la darrera concreció en el Decret de la Consulta.

És per això que diem ben fort, perquè ho senti tothom: EL 9N LA CIUTADANIA DE CATALUNYA VOTARÀ i decidirà el seu futur. Ningú té dret a impedir-nos-ho.

Però no ens podem pas enganyar. Aquest camí final no ens el posaran pas fàcil. Ens volen espantar amb les seves amenaces antidemocràtiques. Però nosaltres, amb la fermesa acumulada durant 300 anys de resistència i amb la consciència del moment històric que vivim no defallirem ni farem un sol pas enrere. Ens espera la llibertat!!!

Afrontem aquesta darrera i decisiva etapa cap a la plenitud com a poble i com a persones, sempre des de la democràcia; amb la lluita pacífica en tot moment; mantenint ben viva la imprescindible unitat del poble. Si ho fem així, Espanya ja no ens pot derrotar!

D’aquí a una estona tornarem a la nostra vida quotidiana. I dia rere dia, fins al 9N -més enllà i tot- feinejarem, fruirem, superarem els esculls de cada dia, però ara ho farem empesos per una força que massa sovint havíem oblidat: l’esperança certa de poder començar a construir un país nou. Un país millor, més just i solidari.

I aquesta  fita té un nom:
LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT, que construirem amb l’aportació de tothom i on tothom hi tindrà un lloc!

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>