Declara’t a Catalunya


declaratbanner

 

Què és?

Declara’t a Catalunya és el nou projecte de l’Assemblea on convidem a tots els ciutadans a col·laborar en la creació de la Agència Tributària de Catalunya, una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE.

Cada cop que presentem una declaració a Espanya a part de pagar, li estem donant molta informació, informació que el nostre govern no té, que necessita i que l’estat espanyol no està disposat a compartir.

Declara’t a Catalunya és l’eina que ens mostra d’una manera clara la sistemàtica de com col·laborar en la creació de la nova Agència Tributària. Com més persones Declarin a Catalunya més fàcil serà el pas per assumir el 100% de la recaptació quan arribi el moment.

És senzill i no te conseqüències legals.

Cada vegada que facis una declaració fiscal per a l’Estat espanyol, fes-ne una còpia i entrega-la al Govern de Catalunya.

Presenta la còpia de les teves declaracions, acompanyades del formulari que pots descarregar a Full de sol·licitud a una de les 53 delegacions de la Diputació de Catalunya (consulta la més propera a http://tributs.cat).

La Via Catalana cap a la Hisenda Pròpia és un nou pas de la societat catalana que, de forma pacífica, lidera el procés cap a un Estat Independent. En aquesta ocasió, ajudant a crear la Hisenda Pròpia.

 

Per a què

Els ciutadans i empreses catalanes tenim unes obligacions fiscals amb la Hisenda Espanyola, que acomplim regularment.

Periòdicament presentem un gran nombre de declaracions fiscals que contenen una informació molt valuosa per a la hisenda espanyola. Només la Hisenda Espanyola controla aquesta informació. I no vol compartir-la.

En nostre govern ha creat recentment la xarxa de Tributs de Catalunya.

Una estructura d’estat IMPRESCINDIBLE Però li cal disposar de la informació fiscal de ciutadans i empreses de la nostra nació.

La societat civil catalana torna a liderar el procés. Ara aixequem la Hisenda Pròpia. Per a tenir un ESTAT tots hem de contribuir.Hem d’actuar i emprendre la VIA CAP A LA HISENDA PRÒPIA.

 

Com

És molt senzill:

Seguim declarant i pagant a Espanya com marquen les Lleis fiscals espanyoles …… de moment.

Però alhora, manifestem la voluntat de la societat civil de proporcionar a la hisenda catalana la mateixa informació de que disposa Espanya i que no vol compartir.

Presentem a l’ATC una còpia de les nostres declaracions fiscals que ja té la hisenda espanyola.
Tant se val si el resultat de la teva declaració és a pagar o a tornar, presenta’n una còpia a la hisenda catalana.

 

Cóm fer-ho?

  1. Omple i descarrega el Full de sol·licitud. Es pot omplir en un lector d’arxius PDF abans d’imprimir (2 còpies).
  2. Fes una còpia de la declaració o declaracions i també del formulari degudament omplert.
  3. Presenta-ho al Registre General de qualsevol de les 53 oficines que de moment té la xarxa de Tributs al nostre país.
  4. Et segellaran la teva còpia del formulari com a comprovant del que has lliurat.

Ja has Declarat a Catalunya !!

 

On

Aprofitem el conveni entre la Generalitat i les Diputacions que permet presentar tot tipus de documents amb finalitats tributaries a les oficines que les quatre diputacions tenen repartides per tot el territori català.

Anem a la oficina de l’ATC més propera i ho presentem al registre general.

Disposem de 53 oficines, entre les pròpies de l’ATC i les que corresponen a les quatre diputacions provincials. Cobreixen tot Catalunya.

Pots trobar l’oficina més propera a: http://tributs.cat/ca/web/tributs/oficines

 

Quan Declarar ?

No hi ha un termini obligatori. Però per a seguir un ordre, recomanem presentar-ho durant els set dies posteriors a la seva liquidació a la AEAT.

A nivell merament informatiu, a part de les declaracions trimestrals (IVA, Retencions, Pagaments a Compte, etc.) sobretot recorda la teva declaració de la Renda, comença el mes de Maig !!!

 

Més informació

Presentacions ‘Declara’t a Catalunya’
Preguntes freqüents
Ajuda a profesionals