recorregut


Els cinc punts de l’Onze de Setembre d’enguany perfilen l’anhel de felicitat civil de la República Catalana: un país més just, més ric, més articulat i més lliure.

 

ico-salt ico-berga ico-tarragona ico-lleida ico-barcelona

salt

berga

tarragona

lleida

barcelona

LA REPÚBLICA DE LA SOLIDARITAT I DE LA DIVERSITAT
LA REPÚBLICA DE LA CULTURA
LA REPÚBLICA EN XARXA I DE PROGRÉS
LA REPÚBLICA DE L’EQUILIBRI TERRITORIAL
LA REPÚBLICA DE LES LLIBERTATS
Salt és la República de la solidaritat i de la diversitat. El país de tots, de la justícia social, del respecte a la immigració, de la convivència, de la protecció dels refugiats. Berga és la República de la cultura i representa les arrels d’una identitat viva, diversa, en construcció permanent. Tarragona és la República en xarxa i de progrés. És futur econòmic, en contrast amb el sagnant dèficit d’infraestructures actual sense corredor mediterrani, i amb la potencialitat econòmica escapçada. Lleida és la República de l’equilibri territorial. És el país amb una immensa diversitat de territoris, paisatges i necessitats que fa present l’equilibri territorial, la pagesia. Barcelona és la República de les llibertats, la seu històrica de la nostra sobirania, la futura capital de la República Catalana, i la garantia de les nostres llibertats ciutadanes.


Si l’any passat a la Via Lliure el punter posava l’èmfasi en el camí, en la direcció, l’element gràfic d’enguany per a mostrar la nostra determinació com a societat civil que ha decidit el seu futur de manera democràtica, a les urnes el 27S de 2015, és el punt: el final, la destinació.

 

Del punter al punt. Del moviment a la destinació final.

 

mapa

 


Barcelona
Estarem a punt al passeig de Sant Joan i el passeig de Lluís Companys (des de l’avinguda Diagonal fins a l’entrada de Parc de la Ciutadella).

 

Salt
Estarem a punt al passeig dels Països Catalans (al carrer de Cervantes fins al carrer de Miquel Martí i Pol).

 

Berga
Estarem a punt al passeig de la Pau fins a la carretera de Sant Fruitós.

 

Lleida
Estarem a punt a la llera del riu Segre, entre el Pont Vell i la passarel·la del Liceu Escolar.

 

Tarragona
Estarem a punt a la Rambla Nova, des del Balcó del Mediterrani fins a la plaça Imperial Tarraco.

 

 

Mostrem la nostra unitat al món des de diversos punts del territori. Siguem-hi tots, sumem-hi tothom! Cal que hi siguem tots més que mai.

 

trams

 

 

A PUNT | INSCRIPCIONS | ACTUALITAT | GALERIA