què farem


L’Onze de Setembre de 2016 se sentirà la veu de la societat civil catalana en la mobilització a cinc punts del territori que mostrarà al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat.

Som un país que batega!

Aquesta és la Diada on ja ens sentim legitimats, després de les eleccions del 27S de 2015, que van culminar amb el primer Parlament independentista de la nostra història.

Som sobirans, som la República Catalana en un últim punt de construcció. Farem realitat la mobilització als cinc punts del territori català com el pas definitiu per assolir la independència del nostre país, perquè el poder que hem demostrat cada cop que hem sortit el carrer aquesta vegada es podrà convertir amb la reafirmació que arriba la República Catalana, amb la qual construir un futur millor per a tothom, siguem independentistes o no ho siguem.

L’èxit de la mobilització serà cabdal per manifestar al món que la societat civil estem a punt i que volem que les institucions estiguin preparades per començar la construcció d’un nou país.
 

Com ho farem

 

L’Onze de Setembre posarem tot el país en moviment amb l’organització d’itineraris diversos per arribar a cadascun dels cinc punts: per mar, a peu, amb tractors, amb bicicletes, cavalls, autocars, cotxes, camions, motos, ferrocarril, amb rais, amb globus…

Hi haurà activitats a cada punt durant tot el dia: música, activitats, parlaments i moltes d’altres sorpreses. Serà festa de la República de tothom!

  • A les 17:14 h, les campanes de la Seu Vella de Lleida anunciaran l’inici de l’acció.
  • Es llegirà una part del manifest comú i, tot seguit, sonarà una cançó instrumental.
  • Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l’efecte d’un batec al ritme de la música.
  • Tot seguit, farà l’acció Berga. Després, Salt, Tarragona i Barcelona.

Per acabar de culminar l’acció, un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d’aixecar els punts a l’hora al ritme de la música, mentre colles castelleres construiran uns pilars que simbolitzaran els valors de la República Catalana. Serem un país que batega!

 

11s

 

Farem una imatge única que demostrarà que ja som sobirans i que decidim construir el nostre futur plegats.

Per això hem de ser-hi tots, i tu també hi has de ser!

Perquè la Diada del 2016 esdevindrà un nou punt d’inflexió a la nostra història, i tu ets un dels protagonistes.

Estem a punt.

 

A PUNT | INSCRIPCIONS | ACTUALITAT | GALERIA